... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 18 de juliol del 2011

Diumenge 24/07/2011 Caminada: Camps de Gavà i platja.

Caminada: Castelldefels - Camps de Gavà i platja - Castelldefels.


Diumenge 24/07/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)
Distància: 14.00 Km (probablement menys)
Desnivell acumulat de pujada: 0 mts. NO hi ha desnivell, caminada totalment plana

Caminada assequible tant per el recorregut com per el desnivell, però no us confieu que són 14 quilòmetres. Aquesta no és una caminada de muntanya, és una caminada per el nostre entorn, moltes vegades desconegut i ignorat. Iniciarem la marxa per la platja i passeig marítim, el nostre entorn més conegut per tornar per els camps de Gavà a on tant podreu veure camps sembrats com escombraries pels racons.

Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada en direcció a la estació, passarem el pont de la universitat per anar a buscar la avinguda de la Pineda fins a la platja, passarem per la mostra de plantes dunars i seguirem per el passeig marítim. A la plaça de les palmeres farem una curta aturada d’uns 15 minuts per si algú vol fer un ràpid bany al mar, desprès seguirem per el passeig fins a “el torreón” a on haurem de fer un tros per la sorra fins a Viladecans, creuarem la autovia per el pas elevat per tornar pels camps de Gavà, al arribar a Castelldefels passarem per la llacuna de la Olla de rei per desprès acabar la caminada a prop de la estació.

Atenció: Aquesta és una caminada és assequible, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada