... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 25 de setembre del 2011

Caminada de Castelldefels a Bruguers per corriols ... feta !!

Al voltant de 280 caminants hem participat avui en la 2ª edició d’aquesta caminada. Hem tingut un dia fantàstic, una marxa plàcida i agradable que han fet una sortida rodona. No han faltat els petits problemes que han estat resolts amb moltísima profesionalitat per en Enrique, Protecció Civil i Creu Roja.
Agraïment a tots el voluntaris de la caminada d’avui:
Personalment i en nom de tots els organitzadors i participants de la caminada d’avui he d’agrair molt sincerament la gran tasca de tots el voluntaris que han fet possible aquest esdeveniment.
En aquest món actual a on tot té un preu, a on cada dia ens castiguen amb més penalitzacions econòmiques o socials que no entenem,.... trobar més de quinze persones que vulguin col•laborar a canvi de res, que algunes d’aquestes persones han vingut de fora zona amb les despeses que representa i les hores perdudes.... que hagin volgut perdre un matí per no res..... fantàstic....fenomenal !!!...I he de dir, que com a organitzador del voluntarietat he rebutjat més oferiments a la col•laboració perquè teníem un nombre de col•laboradors prefixat,... un luxe !!!, un gran luxe !, només puc dir a tots que MOLTES GRACIES !!! i si algun participant creu que ho hem fet malament ho entendrem i acceptarem qualsevol crítica positiva per al futur, però si és una crítica banal que primer pensi que tot això està sustentat, fonamentalment, per la bona fe de la gent.
Amb tot això, no hem d’oblidar a protecció civil i creu roja, que han estat perfectes en la planificació i resolució dels problemes que s’han donat i, òbviament, el mèrit primogènit és del Ajuntament de Castelldefels i la seva àrea de sensibilització mediambiental que és qui organitza aquest event.

3 comentaris:

  1. molt bé Francesc, Enrique, resta de voluntaris i rocanegrers i rocanegreres participants!!!
    Amb aquestes caminades, la gent de Castelldefels també "nota" que tenim muntanya a més de mar

    ResponElimina
  2. Doncs ha estat una sortida exitosa en tots els sentits.
    D'acord amb la voluntariosa feina feta pels col·laboradors, Protecció Civil i Creu Roja. Van ser en tot moment amables, útils, simpàtics, i pacients.
    I a més amb reporter fotogràfic!
    Però està clar que anaven molt ben orquestrats...
    Per "arrossegar" 280 persones, durant unes horetes i que tot sigui planer i exitós, cal saber-ne...
    Per tant, agraïment i felicitacions a tots els que heu fet possible aquestes horetes de coneixement del nostre entorn, d'una manera agradable i amistosa.
    Salut i bons camins!

    ResponElimina
  3. moltes gràcies per aquests comentaris

    ResponElimina