... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 5 de setembre del 2011

Diumenge 11/09/2011 Caminada: Castelldefels – les quatre fonts de Gavà - Castelldefels

Caminada Castelldefels - les quatre fonts de Gavà - Castelldefels

Diumenge 11/09/2011 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)
Recorregut - Distància: 14.50 Km
Desnivell acumulat de pujada: 480 m.
(2º punt de trobada: Qui vulgui pot afegir-se a la caminada al picnic de la Sentiu - Can Llong
Distància: 10 Km - Desnivell acumulat de pujada: 340 m.
En aquest punt passarem a les 9.15 del matí aproximadament)

Des de l’Ajuntament pujarem a la carretera de la sentiu, corriol paral•lel fins als canyars i picnic de Can Llong (a on s’afegirà qui vulgui fer un recorregut més curt), anirem per la pista fins al difícil corriol que puja fins Bruguers. Desprès baixarem per l’altre cantó, per un difícil corriolet per veure la font de la salamandra, del ferro, mas Vidal i la de la avellanosa ja de tornada. Pujarem fins a la carretera de Bruguers per baixar per l’altre cantó per un corriol fins la pista que ens portarà al picnic de Can Llong, canyars i Castelldefels.

Una puntualització: Aquest diumenge (11/09) és dia de mitja veda de caça, això vol dir que podem trobar caçadors per la zona que anirem. En principi els intentarem evitar, però passarem per algun corriol freqüentment utilitzat per ells. Es recomanable dur roba i/o gorra vistosa perquè ens vegin bé.

Atenció: la pujada i baixada a Bruguers té el tram de corriolet de dificultat (tant per un cantó com per l’altre), a on és molt fàcil caure. És un tram curt, però amb molt pendent a on fàcilment es pot acabar per terra.

Continuem amb caminades de un nivell i duresa significativa, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada