... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 7 de maig del 2012

Diumenge 13/05/2012 Caminada: Olesa de Bonesvalls – Sitges.

Caminada: Olesa de Bonesvalls – Sitges.
Diumenge 13/05/2012: Sortida - Punt de trobada parada autobús 902 que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 de matí. (final a Sitges)

Des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:24
(des de BCN: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Recorregut – Distància (aproximada): 19.00 Km
Desnivell acumulat de pujada (aproximat): 600m.

des de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Olesa de Bonesvalls, des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper surt al cap de 45’ i no podem esperar tant de temps, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a l’estació de Gavà.

Aquesta caminada la guiarà en Carles, una amic que va viure la seva infantesa en una de les masies del Garraf, es per això que tant les dades del recorregut com la descripció es aproximada ja que jo no he fet aquesta ruta.

Des de Olesa de Bonesvalls anirem fins la Mola, Can Grau, GR5 i Sitges, final de recorregut a on podem agafar el tren de tornada. .

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta es de dificultat alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada