... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 11 de novembre del 2012

Diumenge 11/11/2012 Marxa del Garraf ... feta !!!

Avui ha tingut lloc la marxa del Garraf 2012, al menys set hem fet la de 45 Km (Enrique, Marino, Oriol, Jordi, Aureli, Emili i jo), entre ells quatre rocanegrers. Si algun rocanegrer més l’ha fet, si us plau que m’ho digui, com també el seu resultat per després penjar-ho al blog. No tinc el temps d’en Marino, però només sortir m’ha deixat enrera i ja no l’he tornat a veure, ja sabeu que li dona fort !!.

En el seguiment de la 21 Km han participat 16 dels nostres caminants habituals, han invertit  5h 30 min, un bon ritme (millor que el de les sortides dels diumenges) i molts han arribat amb les endorfines altes ja que fer una bona marxa aixeca l’ànim.

Adjunto la foto de grup d’avui i la meva foto final. Sé que no esteu tots els que heu vingut perquè no heu coincidit, però com a testimoni del dia d’avui ens val  a tots

Les dues persones que m’acompanyen a la meva foto són en Oscar Pérez i en Juan Carlos Escuté, dos cracs de les curses de muntanya: En Oscar ha guanyat moltes curses de resistència, de ultra resistència... de ultra, ultra ...resistència  de muntanya, recentment ha guanyat  TOR DE GEANTS, el seu més gran repta, la seva més gran victòria: 332  Km /  desnivell + 24.000 m./75 h. 56’.... només dir-vos que va batre el record de la prova. En Juan Carlos Escuté és també un gran corredor de muntanya entres les seves millors fites destacaré al 2011: GR92 non  stop per l’autisme (de Portbou a Ulldecona),  Van ser 600 Km / 14.500 desnivell + / en 6 dies. Un privilegi tenir amics com ells dos, no solament per els seus èxits, sinó perquè son excel·lents persones, a més és dona la circumstància que ells dos son amics, i per un altre banda,  l’Óscar va ser company de feina meu i en Juan Carlos és company de feina de Maria del Mar.

El meu resultat d’avui ha estat el millor de les 6 edicions de la marxa en les que he participat: 6h 36min… una hora menys que l’any passat, quan més vell em faig més jove estic !!. us he de dir que en el meu currículum faré constar que avui he avançat a en Oscar i a en Juan Carlos... he passat per davant d’aquests dues figures !!! (en lletra petita us diré que ha sigut per un problema de salut d’un d’ells, i li desitjo una prompta recuperació perquè torni a ser el crac que era i que és).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada