... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 12 de novembre del 2012

Diumenge 18/11/2012 Caminada: Begues – Plana Novella – Sitges (per pistes).

Caminada: Begues – Plana Novella – Sitges (per pistes).

Diumenge 18/11/2012: Sortida - Punt de trobada parada autobús 902 que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 del matí. (final a Castelldefels)

Des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33)
(des de BCN: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )

Recorregut de la caminada: – Distància (aproximada): 21.00 Km
Desnivell acumulat de pujada (aproximat): 240 m.

des de a prop  de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Begues Centre, des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper (els diumenges) surt al cap de 3/4 d’hora !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Des de Begues anirem per pistes (tota la caminada és per pista) fins la Plana Novella (esmorzar en el monestir), Jafra i Sitges (on agafarem el tren de tornada)


Atenció: Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, fonamentalment per la seva longitud, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada