... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 17 de juny del 2013

Diumenge 23/06/2013 Caminada CERN: Castelldefels – Bruguers – La Cova - camí medieval – Castelldefels

Caminada CERN: Castelldefels – Bruguers – La Cova - camí medieval – Castelldefels
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Son sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 23/06/2013:
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:30 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 16,5 Km
Desnivell : 570 acumulats positiu (+ 570 negatiu = 1.140 total )
Alçada màx.: 385 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió com a punts singulars hi ha el corriol que puja a Bruguers amb fort pendent i relliscós a més del petit tram final per arribar a la cova te certa dificultat i risc, per tant, us avisaré perquè només baixi fins la cova aquells de vosaltres que creieu que ho podeu fer, la resta pot esperar a dalt la estoneta en que fem aquest petit tram. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’Ajuntament anirem cap a la Sentiu, Cal Llong, corriols fins a Bruguers, pujada fins la cova (esmorzar i possibilitat de visitar-la aquells que es vegin amb la capacitat de fer el petit tram final, escarpat i difícil La baixada a la cova té una dificultat significativa no apta per a tothom. Qui no baixi, pot esperar a dalt no més de 10 ó 15 minuts). Després baixarem pel camí medieval, cal ganxo i Castelldefels.
NOTA: El tram que baixa fins la cova és escarpat i amb fort pendent, per tant només el faran aquelles persones que tinguin molt clar que ho poden fer i accepten el risc.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana - alta (compte!: si fa calor: alta)
mitjana, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juny/2013)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada