... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 24 de juny del 2013

Diumenge 30/06/2013 Caminada CERN: Olesa de Bonesvalls - Begues (per la riera) – la clota - Castelldefels.

Diumenge 30/06/2013 Caminada CERN: Olesa de Bonesvalls - Begues (per la riera) –  la clota - Castelldefels.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Son sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 30/06/2013
Sortida de la cruïlla d’entrada a Olesa de Bonesvalls – parada bus 902
HORA: 8:30 del matí aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902)
Caminada NO circular.(inici a Olesa de Bonesvalls – final a Castelldefels)
Distància: 22,00 Km.
Desnivell : 345 acumulats positiu (+ 610 negatiu = 955 total )
Alçada màx.: 490 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà - alt (compte! si fa calor: alt). Tingueu present que és una caminada llarga i ja sabeu que l’objectiu és estar de tornada al migdia, per tant el ritme haurà de ser alt !.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En aquesta ocasió tenim més desnivell negatiu que positiu, és a dir més baixades que pujades, compte amb els genolls que els tingueu reforçats. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: A Olesa de Bonesvalls anirem amb l’autobús 902. L’agafarem a la parada que està a 50 m de l’estació de tren de Gavà a les 7:40 del matí.
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30 (arriba a Gavà a les 7:33) (a les 7:32 pels que venen des de BCN hi ha un tren: Psg. Gracia: 7:08   -  Sants: 7:15 )
Des de a prop  de l’estació de Gavà agafarem (a les 7:45) l’autobús 902 per anar fins a Olesa de Bonesvalls (cruïlla carretera), des de on començarem la ruta caminant. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’autobús de Gavà, si arribeu tard, el proper (els diumenges) surt a les 10:45 !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de Olesa anirem cap a Begues pel camí que va pel costat de la riera, fins a can Rigol, no entrarem a Begues perquè anirem cap a Puig Moltó (esmorzar), després anirem direcció al puig de les agulles, però abans d’arribar baixarem per la clota, Sentiu i Castelldefels.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana - alta (compte!: si fa calor: alta), valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: juny/2013)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada