... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 28 d’octubre del 2013

Diumenge 03/11/2013 Caminada CERN: S. Pere Ribes – Montgròs – Sitges.

Caminada CERN: S. Pere Ribes – Montgròs – Sitges.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 03/11/2013
Sortida de la cruïlla LL. Companys / onze Setembre (S. Pere Ribes).
HORA d’inici: 8:30 (8:45¿?) del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus que ve de Sitges)
Caminada NO circular (inici a S. Pere Ribes – final a l’Estació de tren de Sitges).
Distància: 18,50 Km
Desnivell acumulat +: 380 m. (+ 420 negatiu = 800 total )
Alçada màx.: 355 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor)
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat.

Desplaçament al punt de sortida: A S. Pere de Ribes hi anirem amb l’autobús (78¿?) que va de Sitges a Vilanova. L’agafarem a la parada que està a davant de l’estació de tren de Sitges a les 8:00 del matí. (tinc dubtes de l’hora i la companyia d’autobusos no ha sigut capaç de confirmar-me els horaris)
Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:37 (arriba a Sitges a les 7:50) (per als que vinguin de BCN el tren passa per: Psg. Gracia: 7:08 - Sants: 7:15 )

Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada a S. Pere de Ribes de l’autobús (que serà entre les 8:30 i les 8:45), si perdeu el tren o l’autobús no us podrem esperar perquè el proper és força més tard.

Descripció: Des de S. Pere de Ribes pujarem al puig del Montgròs, anirem fins les antenes i tornarem fins a S. Pere de Ribes, al final de la baixada farem una petita aturada (esmorzar), tot seguit anirem cap a Sitges per camins i pistes sense desnivell, finalment creuarem la població fins l’estació de tren.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
 (última actualització/revisió del text: octubre/2013)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada