... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 19 de gener del 2014

caminada platja i raquetes de neu ... feta !

12 caminants inicials (desprès 13) hem fet un recorregut improvisat ja que la pluja de primera hora ens ha fet canviar de plans. Amb tot, la fe de dotze dels habituals (més un incorporat més tard) que han vingut al matinal punt de trobada ha fet possible la sortida d’avui. Hem fet una cafè fins que la pluja ha parat (de manera tímida) i ens ha permès caminar fent un recorregut improvisat però que ens ha dut a la presentació del calendari de raquetes de neu que es feia a la nostra platja. En aquest punt hem estat una força estona, més d’una hora, i molts de nosaltres hem pogut experimentar aquest esport i el que l’envolta sense necessitat d’anar més enllà del nostre entorn. Ha estat un matí curiós i molt distret.

Com a guinda del dia, per la tarda, un grupet dels habituals hem anat a veure el tricicle, que dir d’aquesta gent que no siguin rialles i bon humor.


Per últim i potser com a quelcom que no ens agradaria ni que passés ni comunicar-ho, hem de lamentar la mort del germà d’un dels caminants que ha participat algunes vegades però que la seva presència no ha passat desapercebuda, Quim, una abraçada molt forta de part de tots nosaltres !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada