... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 6 de gener del 2014

Diumenge 12/01/2014 Caminada CERN: A Barcelona des del Parc Cervantes al Parc del Mar.

Caminada CERN: A Barcelona des del Parc Cervantes al Parc del Mar (i concurs de fotografia).
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 12/01/2014
Sortida des de la sortida (muntanya) de la estació de metro de la zona universitària (Barcelona – línia verda):
HORA: 8:25 del matí.
Caminada NO circular.(inici a Zona Universitària – final al parc del Mar)
Distància: 17,00 Km
Desnivell acumulat +: 80 m. (+ 200 negatiu = 280 total )
Alçada màx.: 110 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada Urbana.
Grau de dificultat: fàcil, tot i que són 17 Km, en qualsevol moment es pot abandonar i marxa en transport públic.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada urbana. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

CONCURS DE FOTOGRAFIA: coincidint amb aquesta primera sortida us proposo un concurs de fotografia, un joc!, les bases a:

Desplaçament al punt de sortida Els de Castelldefels: Agafarem el tren que surt de Castelldefels a les 7:39 del matí., que arriba a Sants a les 8:02, Després agafarem el metro línia verda fins a Zona Universitària: 8:25 aprox.)

Descripció: Des de l’estació del metro de zona universitària anirem fins al parc Cevantes, desprès seguirem per la diagonal fins al palau del Rei, seguirem passant per diferents jardins, inclòs el turó parc (esmorzar) desprès seguirem diagonal fins P. Gràcia, P. Catalunya, Rambles, Catedral, Sta. Mª del Mar, ciutadella, façana litoral, parc del mar i final al metro.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat baixa, tot i això, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

 (última actualització/revisió del text: gener/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada