... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 16 de juny del 2014

Diumenge 22/06/2014 Caminada CERN: Garraf - Sitges per can Planes i Mas Quadrell (variant).

Caminada CERN: Garraf - Sitges per can Planes i Mas Quadrell (variant).
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 22/06/2014
Sortida de l’estació de tren del poble Garraf 
HORA: 8:15 del matí.
Caminada NO circular (final a l’estació de tren de Sitges)
Distància: 16,00 Km
Desnivell acumulat +: 470 m. (+ 470 negatiu = 940 total )
Alçada màx.:  300 m.
Duració aproximada recorregut:  4:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor). Haurem de dur un ritme alt per tal d’arribar a Sitges a temps de veure els carrers amb flors del Corpus.
Riscos de la activitat: : Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Hi ha un tram curt de baixada amb fort pendent i força relliscós. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 8:07 (arriba al poble del Garraf a les 8:14) (per als que vinguin de BCN el tren passa per: Psg. Gracia: 7:38 - Sants: 7:45 ). Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada al Garraf, si perdeu el tren no us podrem esperar perquè el proper és força més tard.
Aquesta caminada no és circular, al arribar a Sitges es pot agafar el tren de tornada fins al vostre punt de sortida.

Descripció: Des del poble del Garraf anirem en direcció can Lluça, casa Vella, can Planes, farem una petita variació per arribar a mas Quadrell i Sitges pel GR5.

NOTA a aquesta caminada: Degut a la coincidència amb el Corpus, si arribem a Sitges prou aviat, farem un tomb pels carrers amb flors abans d’agafar el tren de tornada.

Track aproximat (des de Castelldefels):

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, tingueu present la distància i el ritme que haurem de dur, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: juny/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada