... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 23 de juny del 2014

Diumenge 29/06/2014 Caminada CERN: Plana Novella - riera - Jafra – Planes – Vallgrassa – Plana Novella

Caminada CERN: Plana Novella - riera  - Jafra – Planes – Vallgrassa – Plana Novella.
Aquestes caminades no tenen estructura ni cap tipus de suport, ni assegurança (heu d’estar federats). Són sortides d’amics obertes a tothom, ... mentre no vingui massa gent !

Diumenge 29/06/2014
Sortida del pàrking del Monestir Budista de la Plana Novella
HORA d’inici: 8:15 del matí. aproximadament.
Caminada circular.
Distància: 18,00 Km
Desnivell acumulat +: 340 m. (+ 340 m. negatiu = 680 m. total )
Alçada màx.:  325 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 h.
Característiques del medi natural: Caminada rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor). Haurem de dur un ritme alt per tal d’arribar a Castelldefels no massa tard.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. La riera de darrera la plana novella és força pedregosa i de Vallgrassa al monestir passarem calor. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Fins al punt de sortida s’ha anar en cotxe, per tant l’hora d’inici de la caminada és estimada ja que depèn de l’hora que jo arribi a lloc. Els que no tingueu cotxe heu de assegurar-vos plaça en algun dels cotxes d’algú que participi i que en ofereixi, però jo no us puc fer d’enllaç. No hi ha cap servei d’organització de places ni ningú que ho faci.

Descripció: Des el monestir budista marxarem cap la riera de darrera per anar fins a  Jafra, can Planes, Vallgrassa i plana novella de nou.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana, tingueu present la distància i el ritme alt que haurem de dur, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: maig/2014)


Cost desplaçament cotxe, anada i tornada: (benzina per 18 Km x 2= 36 / anada i tornada) 05/2014: 3.50 € x 2 = 7.00 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada