... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 15 de juliol del 2014

Celebració del 5é aniversari FontanaCaminant

Aquest cap de setmana hem celebrat el 5é aniversari del FontanaCaminant de dues maneres diferents:
-         La nit de dissabte 12/07 vam fent un sopar a la Morella veient con s’anava a dormir el sol i es llevava la lluna plena, vàrem brindar amb vi de Bot, cervesa i “vi amb graciosa”.
-         El diumenge 13/07, després d’una espectacular caminada per l’entorn de Rupit i els seus cingles, vam brindar amb cava fresquet acompanyat amb bufats del Vendrell.

El projecte “FontanaCaminant” va néixer el 14 de juny de 2009, però la primera constància gràfica (fotografia) d’una sortida en grup no va existir fins a la caminada del 4/10/2009. La idea inicial era compartir sortides per la muntanya més propera amb amics que volguessin caminar, xerrar i conèixer el Garraf amb nosaltres. Quan començava a consolidar-se el projecte, en Dani va impulsar l’incorporació de les sortides dins del blog del Centre Excursionista Roca Negra, i, posteriorment, la junta va consensuar que a partir del febrer de l’any 2013 aquestes excursions tinguessin el suport del Centre.

Durant aquest 5 anys (i fins al dia d’avui) l’activitat ha sigut constant i diversa, en un breu resum podem dir que hem fet 181 sortides compartides amb 259 persones diferents.

Personalment espero tenir forces i motivacions suficients per a continuar el projecte durant molts més anys. Si no fos així, com a poc quedarà la modesta empremta en quant que he donat a conèixer el massís del Garraf, que he recobrat la curiositat de molta gent per a ell i que això s’ha vist reflectit tant en la quantitat de persones que han vingut durant aquests anys com en el naixement d’altres grups, a casa nostra, que fan tasques similars.

El meu balanç més positiu ha sigut conèixer gent tant variada amb aquest objectiu comú. Persones fidels i disciplinades que m’han motivat diumenge rera diumenge en continuar compartint el meu coneixement dels camins més o menys amagats amb tots vosaltres. El meu balanç més negatiu ve derivat per moments d’incomprensió del que representa liderar projectes com aquests en quant a responsabilitat, complexitat, coordinació i disciplina, aquest ha sigut el punt més difícil a superar i que, en algunes ocasions, ha fet trontollar la meva continuïtat. No cal dir que les hores invertides són moltíssimes, que fins al dia d’avui la motivació neix de dins, però aquesta té moments alts i baixos, i en els moments “vall” la motivació externa pot ser una font energia per a la continuïtat del projecte, avui per avui una realitat.


Felicitats a FontanaCaminant, felicitats també a vosaltres, a tots els que veieu nous camins en les rutes velles, a tots els que feu que el caminar sigui diferent i amè cada sortida i també per il·lusionar-vos pels projectes nous, per ajudar a que la imaginació es faci realitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada