... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

divendres, 11 de juliol del 2014

geocaching a casa nostra

Aquest setmana hem creat i registrat un geocaching (geoamagatall) a un punt dins de les muntanyes de casa nostra. Tan aviat el vaig registrar ja va aparèixer un geocacher per ser el FTF (First To Find – primer en trobar).

Un geocaching simplement és una caixa més o menys estanca amagada a un punt de la muntanya (o de la urbe), dins hi ha una identificació, un llibre de registre a on heu d’anotar la vostra trobada i un objecte per intercanviar amb el que vosaltres vulgueu deixar. També és convenient que registreu la trobada a la pàgina web del geocaching per a que quedi constància de la vostra trobada i dels registres del amagatall.

A la zona on està, no hi ha cap altre geocaching a prop, el més proper està a Cal Ganxo o arribant a la Morella, això el fa bastant singular i únic. A més està a prop, a poc més d'1 Km del cal Ganxo, això sí, cal pujar el fort pendent del Fatjó.

Està registrat a : https://www.geocaching.com/

i la seva fitxa és: http://coord.info/GC58DK3

També es pot buscar a partir de les seves coordenades:
  41º 17’ 00.4” N
001º 57’  07.8 E
alçada 274 m.


Per jugar heu de tenir GPS, però si no en teniu i voleu buscar el nostre geocaching, m’ho dieu i us aniré donant pistes de on es troba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada