... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 8 de març del 2015

Marxa castells de la Segarra… feta !

Avui crec que només he participat jo a la marxa dels castells de la Segarra com a representació dels rocanegrers i dels fontanacaminantscastelldefelencs, encara que a la sortida he saludat a caminants que de tant en tant venen amb nosaltres: Xavier A., Jordi R. i Celestino P.
Personalment, només dir-vos que he fet molt bon temps 6:37 per completar els 54 Km / 650m+ per les terres de Lleida (8,1 Km/h), he baixat 21’ respecta l’any passat !, jo creia que ja no podia progressar més i que l’edat començava a passar-me factura, doncs no ha sigut així, tant de bo!.
Un grupet dels caminants habituals ha fet l’etapa Cervera- Guissona, han recorregut 17 Km (164 m+) en 3h 29’, només s’han aturat un parell de minutets i han dut una velocitat mitjana de 5 Km/h, molt bé!, crec que mai s’havia dut un ritme així en cap caminada de grup. 
Per tornar a Cervera, punt de sortida del grupet, havíem previst una logística de cotxes, comptant que jo arribaria a l’hora d’ells i podríem retornar-los a Cervera, junt amb altres cotxes deixats pel matí. Tot ha funcionant com un rellotge
Hem gaudit d’un dia esplèndid, amb fred a la sortida i calor a la arribada, en general un matí poc calorós però amb un sol brillant que ha banyat de llums els camps verds de la Segarra. Per acabar hem fet la cervesa a Cervera,... mmm! un sol fantàstic una temperatura fenomenal i hem estat al raser que ofereix el poble vell de Cervera una delícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada