... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 13 de març del 2016

Caminades: Ruta del sol blau (Torrelles), Castells de la Segarra i Marató de Barcelona... fetes !

Avui hem tingut molta activitat en diferents entorns, però en tots ells els rocanegrers ho han fet molt i molt bé!

Ruta del Sol Blau (Torrelles): Un grup de caminants habituals (13 participants) han fet la ruta de “el sol blau” a Torrelles, 20 Km / 700m+, que s’havien de fer en menys de 5 hores i l’han fet en menys de 4:15. Un molt bon temps i 10 minuts menys que l’any passat. Ha sigut una caminada dura pel desnivell i fortes pujades (encara que curtes), però molt maca per l’entorn i les vistes.

Castells de la Segarra: Avui tres rocanegrers (potser algun més), Marino, Benito i jo, hem participat a la caminada dels Castells de la Segarra, 54 Km / 680 m+, tot i coincidir en el fet, no ens hem trobat, menys quan en Benito i Marino han fet un molt bon temps 6:13. Jo he fet 6:55 i us asseguro que ha estat molt bé, tot i que l’any passat vaig fer 10’ menys. Sincerament crec que la davallada per edat comença a notar-se i també que aquest any no he pogut preparar-me com altres vegades, però estic molt content del resultat i igualo el que vaig fer en 2014. En Marino ha arribat en la posició 90, Benito 91 i jo 168 de 2176 que han pres la sortida i 1819 han arribat a la meta. Hem tingut un matí fantàstic, un pèl fred a l’inici (sota zero), però després hem tingut una temperatura ideal per córrer.

En Benito ens comenta que aquest any té la intenció de fer la copa catalana de caminades de resistència i que va començar la temporada amb la caminada  Setge De Cardona de 54Km / acumulat 4050. Va acabar en la posició 35 amb un temps de 7 hores amb 15 minuts. Enhorabona!, seguirem les seves participacions.

Marató de Barcelona: Tot i que no forma part dels nostres objectius ens agrada saber i compartir que al menys un rocanegrer ha participat a la Marató, en Jordi G, que l’ha acabat en un meritori 4:35. Enhorabona!

Tot i les tres activitats separades en el temps i l’espai, ens agrada saber i compartir els vostres/nostres progressos i participacions,
Enhorabona a tots els participants!

Enhorabona per haver assolit els reptes personals de cadascú s’havia plantejat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada