... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 28 de març del 2016

Diumenge 03/04/2016 Caminada CERN: Castelldefels - Pujada a Campgràs – baixada per port Ginesta (rally Sitges) – Castelldefels.

Caminada CERN: Castelldefels - Pujada a Campgràs – baixada per port Ginesta (rally Sitges) – Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 03/04/2016
i en el missatge feu constar:
caminada Campgras Ginesta del 03/04/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 14:00 del dissabte 02/04/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 03/04/2016
Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels
HORA: 8:00 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix indret)
Distància: 20.0 Km
Desnivell acumulat +: 725 m. (+ 725 m. negatiu = 1.450 m. total )
Alçada màx.: 525 m.
Duració aproximada recorregut:  6 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya
Grau de dificultat: mitjà-alt (compte a l’estiu amb la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. Vigileu no caure dins dels avencs que hi ha en el camí. La baixada fins a la carretera (por Ginesta) és molt pronunciada i perillosa. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Atenció: des de el pla de Querol fins a la Pleta s’ha d’anar per la carretera i no té voral. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’Ajuntament pujarem a Campgràs per can Ganxo, turó del fatjó, camí de la Morella i pla de Querol, desprès anirem cap a la Pleta per baixar per darrera la cantera fins les costes de Garraf (port Ginesta), a on esperarem la comitiva del Rally de Sitges per veure passar aquest històrics vehicles, desprès anirem pel passeig marítim fins a Castelldefels. Hem d’arribar a les 12:30 a la carretera, si anéssim massa lents no podrem esmorzar, si anem bé de temps ho farem a la Pleta.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: març/2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada