... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 26 de setembre del 2016

Diumenge 02/10/2016, Caminada CERN: Montserrat Can Masana, volta a les agulles (refugi, coll del Porc, Roca foradada, Sant Pau Vell).

Caminada CERN: Montserrat Can Masana, volta a les agulles (refugi, coll del Porc, Roca foradada, Sant Pau Vell).

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 02/10/2016
i en el missatge feu constar:
caminada Montserrat Masana del 02/10/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del divendres 30/09/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 02/10/2016
Sortida del pàrquing de Can Masana (Montserrat)
HORA: 8:45 del matí aprox. (l’hora de sortida serà l’hora d’arribada dels cotxes).
Distància: 8.0 Km
Desnivell acumulat +: 400 m.(+ 400 m. negatiu = 800 m. total )
Alçada màx.: 950 m.
Duració aproximada recorregut:  3:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de muntanya.
Grau de dificultat: mig (petit tros vertigen, petita grimpada)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos d’aquesta caminada són a considerar perquè hi ha un tram curt no recomanable per a qui tingui vertigen, també en el tram de la roca foradada (en aquest podem us podeu esperar a la nostra tornada si no voleu pujar fins a dalt). Als pocs quilòmetres de l’inici hi ha un petita grimpadeta no dificultosa, però tenir en compte per a qui tingui vertigen. En funció dels assistents podria ser que ampliéssim un pèl el recorregut per pujar al centre de les agulles per un camí força empinat i dificultós que també l’haurem de fer de baixada. A més s’han d’afegir els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: s’ha d’anar en cotxe particular.

Descripció: Des del pàrquing de Can Masana anirem per la portella cap al refugi Vicenç Barbé (abans podria ser que pugéssim fins al costat de la saca gran per veure les agulles, el corriol és força empinat i dificultós que hauríem de fer de pujada i baixada). Passat el refugi anirem pel PR fins al coll del porc (esmorzar), seguirem per un corriol (amb un tram un pèl aeri dificultós si es té vertigen) fins a trobar el GR, seguirem per ell fins a la roca foradada (pujarem fins a  ella per a veure-la d’a prop), després anirem fins a S. Pau Vell per tornar al pàrquing de Can Masana.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: setembre/2016)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada