... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 31 d’octubre del 2016

Diumenge 06/11/2016, Caminada CERN: Premià de Mar – Sant Mateu – Gurguí – Sagrat Cor – Premià de Mar.

Caminada CERN: Premià de Mar – Sant Mateu – Gurguí – Sagrat Cor – Premià de Mar.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 06/11/2016
i en el missatge feu constar:
caminada Premià del 06/11/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 05/11/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 06/11/2016
Sortida de la estació de tren de Premià de Mar
HORA: 8:03 ó 8:19 del matí aprox. (l’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren i la seva puntualitat a l’hora de fer l’enllaç a Sants).
Caminada circular.
Distància: 18.0 Km
Desnivell acumulat +: 750 m.(+ 750 m. negatiu = 1.500 m. total )
Alçada màx.: 500 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/baixa muntanya
Grau de dificultat: mig (per la distància i la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Des de l’estació de tren de Premià de mar anirem cap a Premià de Dalt - Sant Pere - Turó de dos pins - Turó del bon Jesus - Sant Mateu - Pedra del Diable - Can Gurguí i coll - Sagrat Cor i refugi - Ca l’Antiga - Premià de salt - Premià de Mar (estació).

Desplaçament al punt de sortida: Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:00  i que arriba a Sants a les 7:23, si tot va bé i correm, podrem agafar el tren cap a Premià a les 7:27, si hi ha algun retard, haurem d’agafar el proper tren que passa per Sants a les 7:42. En el primer cas arribaríem a Premià a les 8:03, en el segon cas, arribarem a Premià a les 8:19. Tingueu present que la hora de sortida de la caminada la marca els trens i les seves puntualitats,

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: octubre/2016)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada