... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 24 d’octubre del 2016

Diumenge 30/10/2016, Caminada CERN: Begues Parc – pou de glaç – El Mur – La Clota - Castelldefels.

Caminada CERN: Begues Parc – pou de glaç – El Mur – La Clota - Castelldefels.

La nit del dissabte 29 al diumenge 30 es fa el canvi d’hora. Tingueu ben present aquesta circumstància i que les hores del nostre escrit fan referència a l’hora oficial del diumenge.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 30/10/2016
i en el missatge feu constar:
caminada Begues Mur del 30/10/2016 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 29/10/2016, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 30/10/2016
Sortida de la parada Bus de la rotonda de Begues Parc
HORA: 8:15 del matí aprox. (l’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902 a Begues Parc).
Caminada lineal (final a Castelldefels plaça ajuntament)
Distància: 19.0 Km
Desnivell acumulat +: 440 m.(+ 900 m. negatiu = 1.340 m. total )
Alçada màx.: 500 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada de rural/baixa muntanya
Grau de dificultat: mig (per la distància i la calor)
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Tingueu ben present de dur prou aigua per a tot el recorregut amb la calor d’aquest dies i la duresa del Garraf.

Desplaçament recomanat (el desplaçament NO forma part de l’activitat) al punt de sortida: A Begues hi anirem amb l’autobús (902) que va de Gavà a Begues. L’agafarem a la parada que està a prop de l’estació de tren de Gavà a les 7:45 del matí.

Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30  i que arriba a Gavà a les 7:33, des de on anirem a peu fins la parada de Bus de la línia 902 que agafarem a les 7:45 i que arriba a Begues PARC a les 8:15. Tingueu present que la hora de sortida de la caminada la marca l’autobús de Gavà,
Si perdéssim aquest autobús, el proper els diumenges surt al cap de 3 hores !!!, per tant tingueu molt present d’estar bastant abans de les 7.45 la parada del bus 902 a prop de l’estació de Gavà.

Descripció: Des de la parada de Bus de Begues Parc anirem fins al pou de glaç, el veurem i després anirem fins al “mur” passant per Begues i els seu voltant, esmorzarem i després baixarem fins a Castelldefels per la Clota.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: octubre/2016)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada