... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 4 de setembre del 2017

Diumenge 10/09/2017 Caminada CERN: Begues – camins ocults – Bruguers - Castelldefels.

Caminada CERN: Begues – camins ocults – Bruguers - Castelldefels.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 10/09/2017
i en el missatge feu constar:
caminada Begues Cs del 10/09/2017 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 09/09/2017, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 10/09/2017
Sortida: de Begues (parada bus costat Església)
HORA d’inici: 8:15 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del bus 902 a Begues)
Caminada lineal (final a Castelldefels)
Distància: 16,5 Km
Desnivell acumulat +:  345 m. (+ 710 negatiu = 1.055 total )
Alçada màx.: 440 m.
Duració aproximada recorregut:  4:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya. Els senders del Garraf són pedregosos i amb forts pendents. Aquesta caminada té molta més baixada que pujada, tongueu present els vostres genolls. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament recomanat (el desplaçament NO forma part de l’activitat) al punt de sortida: A Begues hi anirem amb l’autobús (902) que va de Gavà a Begues. L’agafarem a la parada que està a prop de l’estació de tren de Gavà a les 7:45 del matí. Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:30  i que arriba a Gavà a les 7:33, des de on anirem a peu fins la parada de Bus de la línia 902 que agafarem a les 7:45 i que arriba a Begues a les 8:10. Tingueu present que la hora de sortida de la caminada la marca l’autobús de Gavà,

Descripció: Des de la plaça de l’Església de Begues anirem a fer la volta al puig de Can Grau, desprès anirem per corriols poc coneguts, per sota la rectoria fins arribar a la urbanització de Bruguers. A partir d’aquí anirem per camins força coneguts, direcció can Amat, creuarem la carreta a Begues, i baixarem per corriols fins la Sentiu i Castelldefels.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar

(última actualització/revisió del text: agost/2017)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada