... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 11 de setembre del 2017

Diumenge 17/09/2017 Caminada CERN: Montbau – Sant Medir – fonts amagades - Cerdanyola.

Caminada CERN: Montbau – Sant Medir – fonts amagades - Cerdanyola.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 17/09/2017
i en el missatge feu constar:
caminada Montbau Cerdanyola del 17/09/2017 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 12:00 del dissabte 16/09/2017, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full de la descàrrega de responsabilitats complimentat i signat.
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades.

Diumenge 17/09/2017
Sortida: de Estació metro Montbau BCN (cantó muntanya)
HORA d’inici: 7:50 del matí. aprox. (L’hora de sortida dependrà de l’hora d’arribada del metro i tren de Castelldefels).
Caminada NO circular (inici a Montbau BCN – final a l’Estació de tren de Cerdanyola).
Distància: 17,5 Km
Desnivell acumulat +:  505 m. (+ 615 negatiu = 1.120 total )
Alçada màx.: 430 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada de muntanya (llegiu-los a normes-recomanacions). Passarem per senders pedregosos i amb forts pendents. Estarem a Collserola i trobarem moltes bicicletes, tingueu present que és un perill afegit. Estem en temporada, de caça per tant, heu d’afegir com a risc el fet de compartir els espais amb els caçadors i la seva activitat. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: agafarem el tren que surt del Castelldefels poble a les 7:00 fins a passeig de Gràcia, allà agafarem el Metro linia3 (verda) direcció Trinitat Nova, Baixarem a MONTBAU  (compte ¡ no confondre amb Mundet), agafarem la Sortida Muntanya i a dalt de les escales esperarem a les 7:50 per començar a caminar. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada a Mundet (que serà entre les 8:45 i 8:50), si perdeu el tren o el metro no us podrem esperar perquè el proper és força més tard. Òbviament no ens podem fer responsables dels retards del tren o metro i que per aquesta causa s’hagi de suspendre la caminada o canviar el recorregut. TORNADA: A Cerdanyola agafarem el tren de la RENFE per a tornar a Barcelona o Castelldefels (fent canvi a Passeig de Gràcia).

Descripció: Des de la parada de metro de Montbau anirem fins a Sant Cebrià / font de la serp i font de la Meca. Seguirem fins a Sant Medir/ font del camp del miracle i fons de can Ribes. Pujarem fins al turó de Adjutori i baixarem fins al coll de la torrefera / font de la rata. Tot seguit anirem cap a la torre cendrera / font de la Lleganya. Veurem la darrera font, al de Sant Pau, anirem cap al Parc Tecnològic del Vallés per entrar a Cerdanyola fins a l’estació de RENFE.

ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar

(última actualització/revisió del text: agost/2017)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada