... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

divendres, 30 d’octubre del 2020

Canvi en el Calendari de caminades programades per al mes de novembre/2020.

Abans de res, comentar-vos que el calendari i les restriccions a les convocatòries poden variar en funció de l’evolució de la COVID, per tant, heu d’estar atents al blog on anirem comunicant qualsevol variació que es produeixi.

Amb molta probabilitat acabarem les caminades/2020 el 8 de novembre. El motiu és personal, però també ajudarem a disminuir riscos de contagi de la COVID. Si tot va bé, tornarem a convocar caminades el mes de gener/2021

La caminada programada pel 8 de novembre tenia previst un recorregut per un municipi no veí, per tant, si les restriccions segueixen igual, aquell cap de setmana no podríem fer aquesta caminada. Degut això, hem decidit canviar-la per un altre que recorre part en el nostre municipi i part en el municipi veí de Gavà:

  • Diumenge 08/11/2020 Cast – Corriols per Can Amat – Cast.
  • 18 km   -  550 m+  -  Sortida del Aj de Castelldefels a les 8:00 - circular

Calendari aproximat i provisional. Ja sabeu que es confirmarà (al blog) cada sortida el dilluns previ al diumenge de la caminada.

En funció de com evolucioni la pandèmia, mantindrem les propostes o, potser, les canviarem per recorreguts més propers i de similar dificultat, per tant, ara més que mai aquest calendari és molt provisional.

Recordeu que els trasllats fins al punt de sortida de la caminada NO formen part de l’activitat i són exclusiva responsabilitat del participant buscar els mitjans per anar i tornar, tot i que en moltes ocasions es suggereixin. Si fos necessari l’ús de vehicle per anar fins al punt de sortida, nosaltres (el CERN) no disposem d’aquest servei ni tant sols gestionem les possibles places lliures que puguin haver en cotxes d’altres participants. Si en alguna caminada fora de zona, el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no es podem fer responsables de la anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

A la descripció de cada caminada (es publicarà dilluns abans del diumenge de cada activitat) es descriuran els riscos de la caminada i, en l’actualitat, els relacionats amb la COVID-19 i que atenyen a l’activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada