... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 12 d’octubre del 2020

Diumenge 18/10/2020 Caminada CERN: Castelldefels – Instal·lacions Esportives Municipals i Singulars – Castelldefels. (compatible amb Marxa Nòrdica).

  

Caminada CERN: Castelldefels – Instal·lacions Esportives Municipals i Singulars – Castelldefels. (compatible amb Marxa Nòrdica).

ATENCIÓEstigueu atents al blog perquè en funció de com evolucioni la pandèmia i els contagis podria ser que limitéssim encara més el nombre de participants. Si així fora, l’acceptació dels caminants serà per rigorós ordre de rebuda del les inscripcions correctament realitzades. Els que no sigueu del nostre municipi, si voleu participar, seria desitjable que vinguéssiu al punt de sortida a Castelldefels en el vostre vehicle privat i sense compartir. Seria desitjable que si heu d’agafar transport públic valoreu el risc i desistiu de participar.

MOLT IMPORTANT – COVID 19, els participants declareu que:

 • Durant els darrers 14 dies i en aquest moment No presenteu cap simptomatologia de la covid-19 ni heu conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
 • Que No teniu Febre, però que si en tinguéssiu o presentéssiu algun dels símptomes de la covid-19, no assistireu a l’activitatTampoc si haguéssiu rebut indicacions sanitària d’aïllament o confinament.
 • Que dureu la quantitat necessària de mascaretes i gel hidro-alcohòlic pel temps que duri l’activitat.
 • Abans de decidir la participació heu de valorar els vostres riscos personals en quant a les conseqüències d’un possible contagi. També i molt especialment si pertanyeu a un determinat grup de risc: per edat, patologia prèvia, consell mèdic, etc.
 • Prèviament heu d’haver llegit i acceptat les condicions d’inscripció i d’activitats especials COVID-19.
 • Els que vingueu per PRIMERA VEGADA després del confinament ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19” després d’haver-lo llegit, acceptat, complimentat (atenció de posar la creueta a la casella) i signat. És la confirmació de que heu rebut la informació específica sobre les mesures de prevenció a seguir sobre el risc de contagi recollides en el PDF “normes COVID19 per a l'activitat”. Aquests documents el trobareu a: https://drive.google.com/drive/folders/1a5fv76ahyE831kk-hycK4FW35yKPl-MH?usp=sharing
 • A fi de minimitzar possibilitats de contagi, NO es realitzarà l’acceptació de riscos mitjançant la signatura en paper en el moment de la sortida. Com sempre, abans de l’activitat, enviarem per email els riscos de l’excursió i si no dieu res en contra, entendrem que accepteu els riscos i normes

IMPORTANT:

 • Es obligat que estigueu federats i heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
 • Caminades limitades a 15 persones (incloent al guia) i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,
 • en l’assumpte feu constar: caminada Esportives del 18/10/2020.
 • en el missatge feu constarcaminada Esportives del 18/10/2020 i el vostre nom i cognoms sencers.
 • Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 16/10/2020, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 15 persones, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 15). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptat els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat. Ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19
 • Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
 • Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
 • Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
 • El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Nota particular a aquesta caminada: Caminada bastant plana i urbana compatible amb la pràctica de la marxa nòrdica, però, potser un pèl llarga. Si veniu amb bastons de marxa nòrdica, heu de dur els pads (taps de goma) ja que el recorregut és majoritàriament dur.

Diumenge 18/10/2020

 • Sortida de la Plaça del Ajuntament de Castelldefels
 • HORA d’inici8:00 del matí. Caminada circular (final al mateix punt d’inici)
 • Distància21,50 Km
 • Desnivell acumulat+: 64 m.(+ 64 m. negatiu = 128 m. total) Alçada màx.: 45 m.
 • Duració aproximada recorregut: 6:00 h. (sense aturades)
 • Característiques del medi natural: Caminada urbana
 • Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor). valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
 • Riscos de la activitatA més dels ja anunciats i acceptats de la COVID19 / heu de complir amb les normes escrites i comunicadesEls riscos propis i inherents d’una caminada en el medi urbà i natural. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha riscos no controlats degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Aquesta ruta està basada en la llista d’instal·lacions esportives Municipals que consta a la WEB de Castelldefels-Esports, però, a més, s’han afegit d’altres singulars, prou importants o grans. En total 33 punts d’interès. Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem pel parc de la Muntanyeta, patronat d’esports de Can Roca, i així successivament per tots els barris de la ciutat, de terme a terme, incloent la platja, per anar veient totes les 33 instal·lacions esportives escollides fins acabar a la plaça de l’Ajuntament.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix. llegiu: http://rocanegracastelldefels.blogspot.com.es/p/normes-recomanacions.html

Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar(última actualització/revisió del text: octubre/2020).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada