... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 30 de maig del 2021

Caminada Vilanova - Talaia - hort d'en Ton - Vilanova.... feta !

Avui hem caminat per les muntanyes de Vilanova, hem sortit de l’estació, hem pujat fins la Talaia, previ tram per la carena que ens ha permès compartir vistes espectaculars de les dues vessants. A la baixada, hem passat per l’hort d’en Ton, hem escoltat les seves explicacions de les hortes ecològiques/residu zero. Desprès, hem seguit la caminada fins Vilanova i l’estació per tornar cap a casa.

Hem gaudit d’un matí genial, una temperatura agradable i una companyia excepcional, però lo millor i MOLTES GRÀCIES per haver fet un ritme genial que ens ha permès gaudir de tot, tant dels paisatges singulars, com les explicacions de l’horta i arribar a Castelldefels prou bé com per fer la cerveseta i que tothom faci la seva vida “normal”, cansats, però bé, molt bé!.

Moltes gràcies a Ton i a Ernesto, al primer per fer-nos gaudir del seu projecte de fer una horta ecologia “rendible“ sense luxes i amb un punt de vista diametralment oposat a l’horta “convencional” en un criteri de no matar abans de que faci mal i de pactar amb la natura els seus recursos sense “químics”... que bé!... i dir que agraïm a l’Ernesto la seva molt bona disposició per fer-nos de “portador” de les nostres bosses. Moltes, moltíssimes gràcies!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada