... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 24 de maig del 2021

Diumenge 30/05/2021 Caminada CERN: Vilanova - Talaia - hort d'en Ton - Vilanova.


Caminada CERN: Vilanova - Talaia - hort d'en Ton -  Vilanova.

ATENCIÓ

 • L’esport al aire lliure està permès amb forces restriccions i per adaptar-nos a elles prendrem les següents mesures:
 • Està permès fer esport amb grups de més 6 persones FEDERADES. Per prudència farem dos grups de 6 (o alguna persona més) amb un guia a cada grup. Quedarem en punts prou separats.
 • Estigueu atents al blog perquè en funció de com evolucioni la pandèmia i els contagis podria ser que haguéssim d’anular la sortida o limitar encara més el nombre de participants. Si així fora, l’acceptació dels caminants serà per rigorós ordre de rebuda del les inscripcions correctament realitzades.

MOLT IMPORTANT – COVID 19, els participants declareu que:

 • Durant els darrers 14 dies i en aquest moment No presenteu cap simptomatologia de la covid-19 ni heu conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives.
 • Que No teniu Febre, però que si en tinguéssiu o presentéssiu algun dels símptomes de la covid-19, no assistireu a l’activitat. Tampoc si haguéssiu rebut indicacions sanitària d’aïllament o confinament.
 • Que dureu la quantitat necessària de mascaretes i gel hidro-alcohòlic pel temps que duri l’activitat.
 • Abans de decidir la participació heu de valorar els vostres riscos personals en quant a les conseqüències d’un possible contagi. També i molt especialment si pertanyeu a un determinat grup de risc: per edat, patologia prèvia, consell mèdic, etc.
 • Prèviament heu d’haver llegit i acceptat les condicions d’inscripció i d’activitats especials COVID-19.
 • Els que vingueu per primera vegada després del confinament ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19” després d’haver-lo llegit, acceptat, complimentat (atenció de posar la creueta a la casella) i signat. És la confirmació de que heu rebut la informació específica sobre les mesures de prevenció a seguir sobre el risc de contagi recollides en el PDF “normes COVID19 per a l'activitat”. Aquests documents el trobareu a: https://drive.google.com/drive/folders/1a5fv76ahyE831kk-hycK4FW35yKPl-MH?usp=sharing
 • A fi de minimitzar possibilitats de contagi, NO es realitzarà l’acceptació de riscos mitjançant la signatura en paper en el moment de la sortida. Com sempre, abans de l’activitat, enviarem per email els riscos de l’excursió i si no dieu res en contra, entendrem que accepteu els riscos i normes.

IMPORTANT:

 • Es obligat que estigueu federats i heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
 • Caminades limitades a 12 persones (incloent al guia) i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,
 • en l’assumpte feu constar: caminada Vilanova del 30/05/2021.
 • en el missatge feu constar: caminada Vilanova 30/05/2021 i el vostre nom i cognoms sencers.
 • Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 28/05/2021, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 12 persones (o poc més), NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 12). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptat els riscos de la caminada. A la primera caminada (a excepció dels que rebeu un email amb altres instruccions) que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat. Ens heu d’enviar per email el “Consentiment informat adaptat a COVID-19
 • Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
 • Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
 • Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
 • El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 30/05/2021:

 • Sortida de l’estació de tren de Vilanova i la Geltrú.
 • HORA: 7:45 del matí. Caminada Circular (final a l’estació ViG).
 • (L’hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren en el que vagi el guia)
 • Distància: 20 Km (el recorregut mostrat en el mapa adjunt és aproximat)
 • Desnivell acumulat +: 350 m.(i 350 m. negatiu = 700 m. total ). Alçada màx.: 300 m.
 • Duració aproximada recorregut: 5:00 h. (afegir aturades: esmorzar + hort d'en Ton).
 • Característiques del medi natural: Caminada rural / baixa muntanya
 • Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt) valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.

Riscos de la activitat: A més dels ja anunciats i acceptats de la COVID19 / heu de complir amb les normes escrites i comunicades. Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha riscos no controlats degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents, a més, s’han de fer diferents trams per carretera i carrers sense vorals ni voreres, per tant hi ha un risc afegit pel trànsit de cotxes amb el que es pugui coincidir. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament recomanat i tingueu ben present que NO forma part de l’activitat: Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 7:26 (arriba a Vilanova a les 7:43). Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren a Vilanova. Si el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no ens podem fer responsables de la anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

Descripció: el recorregut del mapa és aproximat. Des de l’estació de tren de Vilanova sortirem direcció muntanya, passarem el poble i anirem cap a mas d’en Puig, mas Tapet i ca l’Artis, desprès pujarem muntanya amunt per carenar fins la Talaia (esmorzar). Tot seguit baixarem per una pista amb fort pendent fins el camp de golf, a on girarem cap el pas del bou per anar a trobar l’hort d’en Ton on ens farà una visita guiada. Després seguirem cap a Vilanova i estació de tren, per tornar cap a Castelldefels.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix. llegiu: http://rocanegracastelldefels.blogspot.com.es/p/normes-recomanacions.html Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar. (última actualització/revisió del text: maig/2021).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada