... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 13 de juny del 2021

Caminada benèfica Magic Line… feta!

Aquest diumenge hem participat a la Magic Line/S Joan de Deu (caminada benèfica per als més petits). Enguany, degut a la pandèmia, ha sigut una caminada singular i diferent. La organització ens ha reptat a les entitats a col·laborar amb imaginació i sumant-nos a la causa sense un referent extern, la brúixola érem nosaltres!, i que dir!, genial!, tothom, ha respòs de meravella i hem recaptat més diners que l’any passat! (molt poquet més!, si!, és cert!, però MÉS!!!!).

La jornada ha estat lúdica i festiva. Avui s’havien de fer dos jocs: una gimcana i un “escape”, diferents recorreguts, diferents dificultats, però amb un sol objectiu solidari amb els més petits, sí!, els més petits!, sense saber d’on són ni de qui són,, ells són! ... perquè els nens encara no entenen de política, ni d’autoritats paternals, ni... ells només tenen un dret fonamental: viure i, si podem, de la millor manera possible.

Dir-vos que participar/organitzar (aprovat a l’assembla) aquest nostre i modest esdeveniment ha sigut un plaer i, molt més gran, quan hem constatat que el CE Roca Negra té socis i simpatitzants amb molta generositat que ens han ajudat a aconseguir el repte plantejat d’enguany (500€) i superar el de l’any passat, hem recaptat més de 710€ (715€), que bé!. Ja sabeu que els diners van directe a l’organització, però sumen a la nostra proposta, termòmetre de la nostra fantàstica gent.

Moltes gràcies en nom de tots els que es beneficiaran!.

(si voleu sumar diners a la causa, encara sou a temps, podeu fer un donatiu a aquesta adreça: http://www.magiclinesjd.org/es/equipo/2763 clicant al botó que diu “dona al equip”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada