... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimarts, 8 de febrer del 2022

Calendari aproximat i provisional de les caminades de febrer/2022

ATENCIÓ: CANVI EN EL CALENDARI QUE AFECTA LES CAMINADES DEL 20/02/2022 i 27/02/22, EL BO ÉS L’ADJUNT

Abans de res, comentar-vos que el calendari i les restriccions a les convocatòries poden variar en funció de l’evolució de la COVID-19, per tant, heu d’estar atents al blog on anirem comunicant qualsevol variació que es produeixi.

Ja sabeu que, normalment, es confirmarà (al blog) cada sortida el dilluns previ al diumenge de la caminada.


En funció de com evolucioni la pandèmia, mantindrem les propostes o, potser, les canviarem per recorreguts més propers i de similar dificultat, en conseqüència, ara més que mai, aquest calendari és molt provisional. També el nombre de persones per caminada pot variar en funció del canvi en les normes, però sempre us mantindrem l’ordre d’arribada de la inscripció com a ordre d’acceptació. Si haguéssim de retallar la participació, seria per rigorós ordre d’arribada i, a partir del número màxim permès, quedaran fora els posteriors.

Recordeu que els trasllats fins al punt de sortida de la caminada NO formen part de l’activitat i són exclusiva responsabilitat del participant buscar els mitjans per anar i tornar, encara que en moltes ocasions se suggereixin. Si fos necessari l’ús de vehicle per anar fins al punt de sortida, nosaltres (el CERN) no disposem d’aquest servei ni tan sols gestionem les possibles places lliures que puguin haver-hi en cotxes d’altres participants. Si en alguna caminada fora de zona, el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no ens podem fer responsables de l’anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

A la descripció de cada caminada es descriuran els riscos de l’activitat i els relacionats amb la COVID-19.

Fins que no pengem la caminada (normalment el dilluns previ al diumenge de l’activitat) no podeu fer la inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada