... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 16 de setembre del 2012

caminada nº 100 - Queralbs – Núria - Queralbs ...feta !!!

avui hem fet la caminada número 100 i per celebra-ho hem anat fins a Queralbs per fer la caminada Queralbs - Núria - Queralbs.

Hem tingut un dia fantàstic, uns paisatges fenomenals i una companyia immillorable. Els 18 hem fet la pujada, la baixada ha estat repartida, 10 a peu, 8 amb en cremallera. He de dir que els 10 que hem baixat a peu ho hem fet a un ritme fantàstics per tal d'arribar a Queralbs poc més tard que els del cremallera i així ha sigut.

Enhorabona a tots, tant per els que heu pujat, sé que es una pujada difícil i la hem fet a un ritme bo, com per els que heu baixat a un molt bon ritme. Els que heu decidit fer-ho, sabia, sabíeu que ho podíeu fer i així ah estat enhorabona .. de veritat !!!

Vull acabar aquesta crònica mencionant a dues persones que avui han estat amb nosaltres virtualment, en Manel que ahir em va trucar amb un constipat de "nassos" per dir-me que no podria venir tot i el doping que duia d'amunt. Manel: t'hem recordar i si haguessis vingut hauries sigut un dels 8 que vam fer la primera caminada, el primer pas per arribar a 100, hem brindat per a tu. Un altre que no ha estat, però que ens ha trucat ha sigut en José Antonio, ja sabeu, "el mesetero", que des de península en dins ens recorda i avui ha volgut brindar en la distància, celebrar també amb nosaltres la número 100.

... diumenge que ve, la 101 !!!

Una abraçada a tots els 191 participants que un dia o altre heu vingut a caminar amb nosaltres i heu fet possible la continuïtat del "Fontana caminant" fins al dia d'avui, el número 100

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada