... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 3 de setembre del 2012

Diumenge 09/09/2012 Caminada de Castelldefels a Bruguers per corriols

Caminada de Castelldefels a Bruguers per corriols 
Diumenge 09/09/2012 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut:
Distància: 14 Km
Desnivell acumulat de pujada: 400 m.

Des de la plaça del Ajuntament pujarem fins al Castell de Castelldefels, seguirem per corriol paral·lel a la Sentiu, riera canyars, picnic – can Llong, pista fins la hípica, corriol fins la pista de sota Bruguers. Pujarem a Bruguers per un difícil corriolet i esmorzarem a la plana de la ermita. Desprès d’esmorzar, baixarem fins a la pista per el mateix difícil corriolet, per anar fins al dipòsit d’aigua, camí a la dreta fins a can Flocant, pista per can pardal, can vinyes, can sopes, gossera, carretera de la sentiu, coll de Sta. Maria, Roca Negra, Can Ganxo i plaça del Ajuntament de nou.

Atenció: Aquesta és una caminada bastant assequible, però 410 m de desnivell positiu acumulat li donen certa dificultat. Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i tingueu present les temperatures i el fort sol d’aquests mesos. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur AIGUA suficient (tingueu present la calor d’aquests mesos), una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada