... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 11 de novembre del 2019

Dissabte 16/11/2119 Caminada CERN: Iniciació Marxa Nòrdica Av. Màlaga/Olla del Rei.

Caminada tancada, ja hem arribat al número màxim de participants.

(Dissabte) Caminada CERN: Iniciació Marxa Nòrdica Av. Màlaga/Olla del Rei.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 16/11/2019
i en el missatge feu constar:
caminada MN Av Màlaga del 16/11/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIJOUS 14/11/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 12 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 12). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat..
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Dissabte 16/11/2019
Sortida de la Rotonda Avinguda de Màlaga / parc tallinaires.
HORA: 9:30 del matí.
Caminada circular (final en aquest mateix punt).
Distància: 5,8 Km.
Desnivell acumulat +:  0 m. (+ 0 negatiu = 0 total )
Alçada màx.: 0 m.
Duració aproximada de l’activitat:  3:00 (aprox)
Característiques del medi natural: Caminada urbana, però de terra.
Grau de dificultat: baix.
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis i inherents d’una caminada de marxa nòrdica en el medi natural/muntanya. És una caminada d’iniciació en una nova modalitat, per tant hi ha un risc de lesions dels muscles que es fan servir de nou, també hi ha un risc d’ensopegar amb els propis bastons o de fer-se mal amb els dels companys. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha un risc no controlat degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Descripció: Aprofitant l’entorn de terra i el parc farem la iniciació a la marxa nòrdica. Començarem amb unes breus explicacions de la tècnica, seguidament farem els exercicis d’escalfament, exercicis de coordinació i alguns específics de cada un dels moviments de la marxa nòrdica. A continuació farem un recorregut per tot el parc i l’avinguda de Màlaga aprofitant tot el espai de terra per assegurar una bona propulsió amb els bastons. Si anéssim bé de temps, farem un segon recorregut fins la llacuna de la Olla del Rei JoanII. Per acabar farem uns exercicis d’estiraments i recollida de bastons. No es adequat el ús de botes, és bo d’anar amb roba còmoda i motxilla petita.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: novembre/2019).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada