... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 4 de novembre del 2019

Diumenge 10/11/2019 Caminada CERN: Garraf - Trinitat - Sitges.


Caminada CERN: Garraf - Trinitat - Sitges.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 10/11/2019
i en el missatge feu constar:
caminada Sitges del 10/11/2019 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 08/11/2019, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat..
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 10/11/2019
Sortida de la Estació de tren de Garraf.
HORA: 8:16 del matí.
Caminada lineal (final a Sitges estació).
Distància: 16,0 Km.
Desnivell acumulat +:  650 m. (+ 650 negatiu = 1.300 total )
Alçada màx.: 310 m.
Duració aproximada recorregut:  4:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha un risc no controlat degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...). Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació. Hi ha un risc afegit degut a que estem en temporada de caça i hem de compartir l’espai natural amb aquesta activitat.

Desplaçament al punt de sortida (desplaçament recomanat i tingueu ben present que no forma part de l’activitat): Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 8:08 (arriba a Garraf les 8:16).
Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren a Garraf, si perdeu el tren no us podrem esperar perquè el proper és força més tard. Òbviament no ens podem fer responsables dels retards dels tren o busos i que per aquesta causa s’hagi de suspendre la caminada o canviar el recorregut.

Descripció: Des de l’estació de Garraf pujarem fins a Can Lluça, per seguir direcció Campdàsens, La Granada, torre de vigilància, baixarem a Vallcarca per pujar, tot seguit, fins a l’ermita de la Trinitat. Desprès anirem per pista i posteriorment un corriol que ens durà fins la Llevantina i Sitges (estació)

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: octubre/2019).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada