... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 23 de febrer del 2020

Caminada popular “La Cabrilenca”... feta !!


Avui alguns dels caminants habituals (15) hem participat a la caminada popular “La Cabrilenca”. Ha sigut una bona excusa per canviar del paisatge del Garraf a un altre paisatge també litoral, però d’aspecte molt diferent.

Ha sigut una caminada dura, més pel desnivell que per la distància, que també!, al que hauríem d’afegir les pedres i alguna relliscada en alguns trams d’un desnivell extrem, sobretot la pujada i baixada del castell, però el pitjor ha estat la pujada final, “guapa” segons un controlador, “fatal” per algú de nosaltres, però tot està bé, si bé acaba!, i així ha sigut: botifarra, cerveseta i bona gent!. i...sí, ... ho he de dir, per dues vegades he perdut les marques!, si m’he equivocat!, però el grup ha esta atent i m’han corregit!.



L’any vinent tornarem, potser no tothom farà la “llarga”, però ho intentarem!


diumenge 01/03/2020 participarem a la Magic Line com a grup CE Roca Negra, caminada festiva/benèfica, on lo millor és l’ajut a una bona causa. Ens havíem plantejat un baix repte solidari de recaptació, però ja l’hem més que triplicat i encara, potser, podem pensar en quadruplicar-lo!, ... ànims! Col·laboreu!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada