... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 2 de febrer del 2020

Caminada Tarragona – Torredembarra ... feta !


Avui 18 persones hem fet la caminada de Tarragona a Torredembarra en un matí fantàstic, potser massa calent per l’època del any, però genial!.

Primer hem fet un breu recordatori del que va ser la Tarragona Romana, de la seva capitalitat i importància dins de la península ibèrica, també hem vist, de passada, el circ i el amfiteatre, com després, mes endavant, el preventori.

Els paisatges, la llum, la temperatura, la calor humana, tot ha esta fenomenal i hem fet el recorregut dins del temps previst, tot i que el ritme, semblant alt, ha sigut normal, podríem dir baix tenint en compte el poc desnivell de la caminada.

Tot i el temporal de fa dues setmanes, hem pogut fer el camí sense masses problemes, a l’excepció d’una platja menjada pel mar i que hem hagut d’improvisar de manera eficaç gràcies a les aportacions d’una parella de corredors que ens han ajudat a passar un punt delicat.... tot plegat, .. genial!., com l’aigua obsequiada al final de la caminada per un participant, com els ”filipinos”, com la cerveseta reconfortant, ....tot molt, molt bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada