... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 12 de juny del 2022

Caminada Castelldefels – la cova (Eramprunyà) – Castelldefels... feta!


Avui 9 caminantes hem anat fins a la cova que hi ha a prop del castell de l’Eramprunyà per diferents corriols poc coneguts i poc trepitjats. En arribar a l’objectiu, una part hem baixat fins a la cova mentre unes poques persones ens han esperat a dalt fins que tornéssim d’aquest difícil últim tram.

Una vegada feta la peculiar i dificultosa visita a la cova, hem celebrat el 13è aniversari del “fontanacaminant” amb una caipirinha adaptada a les circumstàncies i a l’espai, però deliciosa!, que us he de dir!, estava molt i molt bona. Us comento que, en aquests tretze anys, han vingut 339 persones diferents, hem fet 501 sortides, això vol dir una mitjana de 39 sortides per any, brutal! Personalment, no puc garantir el mateix del passat en el futur, però també hi ha quelcom de vosaltres en què això segueixi. És obvi que hi ha d’haver un guia i un coordinador, però ha de ser una activitat de grup, solidària i cooperativa, si no és així, el projecte trontolla i la meva edat ajuda.

Després, hem tornat per un vell corriol poc utilitzat, no obstant això, meravellós, amb unes vistes excepcionals i una vegetació que ens ha ajudat a suportar la calor d’avui. La cerveseta final, potser un pèl prematura, ens ha regalat un final excepcional!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada