... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 11 de desembre del 2022

Caminada carretera de les Aigües (Collserola)..., feta!

 

Avui 10 participants hem fet la caminada per la carretera de les Aigües. Hem fet tot el seu recorregut de principi a final. La caminada no ha estat dificultosa, tret de la pujada inicial, perquè és tota horitzontal amb Barcelona com a paisatge principal.

La temperatura ha sigut idònia per a caminar, potser un pèl freda a l’inici, però aviat hem entrat en calor, per la pujada, perquè hem parat a fer un “cigaló” a la plaça Mireia i perquè hem esmorzat amb raïms amb aiguardent, tot molt festiu i una prèvia de Nadal.

La cerveseta final l’hem substituït per un dinar avançat de fi de temporada a casa d’una de les participants habituals que ens ha ofert la seva hospitalitat. L’àpat ha sigut cooperatiu perquè cadascú ha aportat allò que podia compartir de la millor manera. El resultat ha sigut genial, moltes gràcies!, ens hem acomiadat a l‘avançada, tot i que la pròxima setmana encara farem una sortida, que sí que serà de final de temporada, en espera de tornar el 08/01/2023 i després al febrer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada