... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 18 de desembre del 2022

Caminada: Viladecans – Can Dimoni – Camps de Gavà – Castelldefels..., feta!


Avui 11 persones hem fet la caminada pels camps de Viladecans, Gavà i el Prat. A la primera llacuna que hem visitat, a poca distància de l’inici, hem gaudit d'una perla fantàstica: un martinet blanc ens ha fet un espectacle de vol al voltant nostre, ha sigut una "demo" genial!, que bé!

Després hem anat a la llacuna de Can Dimoni i hem tingut la sort de no trobar el gos vigilant del magatzem de bestiar que no ens va deixar passar en altres edicions, per això, hem pogut veure la fauna i els ocells aquàtics d'aquest espai, avui: Corb marí, ànec de coll verd, fotja comú i també cargolet, verdum, cuereta..., en tan poca estona!, També hem pogut veure i valorar l'extensió agrícola de la zona: unes bledes magnífiques i unes carxofes a punt de cuinar i assaborir-les de qualsevol manera.

Finalment, hem fet la cerveseta al poble i, avui..., obsequiada per un(a) dels participants que ha fet anys recentment. Moltes gràcies!, la cervesa, quan no es paga, està infinitament molt més bona.

Només queda desitjar-vos unes bones festes i un millor 2023 i, si tot va bé i voleu, ens retrobarem el 8 de gener en una caminada per Sitges, després hi haurà un parèntesi, però al febrer esperem tornar amb moltes ganes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada