... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 12 de desembre del 2022

Diumenge 18/12/2022, Caminada CERN: Viladecans – Can Dimoni – Camps de Gavà – Castelldefels (Caminada compatible amb la Marxa Nòrdica)


Caminada CERN: Viladecans – Can Dimoni – Camps de Gavà – Castelldefels (Caminada compatible amb la Marxa Nòrdica)

COVID-19 - MOLT IMPORTANT, els participants declareu que: Seguireu els protocols COVID-19 específics de l’activitat en el moment de la seva realització.

INSCRIPCIÓ (caminades limitades a 25 persones, incloent-hi al guia)

 • És obligat que estigueu federats i heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
 • Heu de fer la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a l’adreça cern.inscripcio@gmail.com.
 • En l’assumpte de l’email escriviu: Can Dimoni 18/12/2022.
 • En el missatge de l’email escriviu: Can Dimoni del 18/12/2022 i el vostre nom i cognoms sencers.
 • Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 16/12/2022, la llista es tancarà en aquest moment o en arribar a 25 persones.
 • No podeu acudir al punt de sortida si no us hem respost confirmant la vostra inscripció.
 • El fet d’inscriure’s implica haver llegit les “normes i recomanacions”, la documentació de la caminada i acceptat els seus riscos.
 • Abans de la primera caminada que vingueu aquest any ens heu de remetre per email els fulls Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD i Consentiment informat adaptat a COVID-19, degudament complimentats i signats.

CAMINADA

 • Diumenge 18/12/2022.
 • Sortida de l’Estació de tren de Viladecans.
 • HORA d’inici: 8:15 del matí. Caminada lineal (final a Castelldefels). L’hora de sortida la marca l’hora d’arribada del mitjà en què vagi el guia/tren.
 • Distància: 18,0 km (el recorregut mostrat en el mapa adjunt és aproximat)
 • Desnivell acumulat +: 40 m (i 40 m negatiu = 80 m total). Altitud màx.: 58 m.
 • Duració aproximada del recorregut:  4:30 (sense aturades)
 • Característiques del medi natural: Caminada rural/urbana.
 • Grau de dificultat: baix/mitjà (compte!, si fa calor: alt). Valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
 • Durant l’activitat només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant la caminada ningú pot anar per davant d’ell.

RISCOS de l’activitat:

 • A més dels de la COVID-19 en el moment de la caminada, els riscos propis i inherents d’una caminada rural/urbana. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha riscos no controlats per imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres...). Anirem molts quilòmetres per petites carreteres asfaltades sense voral i per on passen cotxes, també hem de passar una cruïlla d’algunes carreteres sense voral i amb força trànsit, per tant, molta cura amb els cotxes, caminar en fila i per l’esquerra. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.
 • Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.

Descripció: el recorregut és aproximat. Des de l’estació de Viladecans anirem cap a la bassa de laminació de la riera de Sant Llorenç i després seguirem per camins asfaltats rurals fins a la basa de Can Dimoni, si no hi és el gos entrarem a la llacuna, però si hi és seguirem la ruta direcció al pàrquing dels taxis de l’aeroport, amb molta cura perquè haurem de passar per una cruïlla de carreteres sense voral. Arribarem a les Filipines, travessarem l’antiga autovia de Castelldefels i de nou, per carreteres asfaltades sense voral i amb trànsit anirem pels camps de Viladecans i Gavà, per arribar al centre comercial i posteriorment, per corriols a Castelldefels. Caminada compatible amb la Marxa Nòrdica.

DESPLAÇAMENT recomanat al punt de sortida (el desplaçament NO forma part de l’activitat): Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 8:02 (arriba a Viladecans a les 8:08). Tingueu present que l’hora de sortida la marcarà l’hora d’arribada del tren a l'estació de Viladecans. Si el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no ens podem fer responsables de l’anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que l’activitat genera i l’assumeix. (actualització/revisió del text: novembre/2022).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada