... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 30 de gener del 2012

Diumenge 05/02/2012 Caminada al Cavall Bernat (Garraf).

Caminada: Castelldefels – Cavall Bernat - Castelldefels.
Diumenge 05/02/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)

Distància:   14.00 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 650 m.

Esperem que el fred anunciat per aquest cap de setmana no sigui tant extrem com diuen!

Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada per Can Ganxo, turó del fatjó i peu de Sta. Maria per anar camí de la Morella fins l’abocador a on girarem cap el cavall Bernat. La tornada serà per el mateix camí, però al arribar al peu de Sta. Maria oferiré la possibilitat de separar un grup per fer el descens per el Poal. Aquest segon grup ha de ser aventurer perquè anirem per el camp sense camí i la baixada no és adient per qui tingui vertigen (en aquesta segona opció la distància recorreguda augmenta fins 17 Km). Si us plau, si teniu cap dubte al respecte, trieu la baixada convencional. Ja us ho avisaré al moment de dividir-nos

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta es de dificultat alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) al cavall Bernat requereix una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Nota a la variant de la baixada: mireu bé les fotos adjuntes i tingueu molt clar que no teniu vertigen si voleu fer la variant pel Poal. Tingueu present el punt mostrat a les fotos i penseu que arribat aquest indret, no us podreu fer enrera. Recordeu que la responsabilitat és vostra. (si feu aquesta variant tingueu present de dur pantalons vells ja que durant una bona estona anirem per entremig de matolls tipus garric)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada