... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 16 de gener del 2012

Diumenge 22/01/2012 Caminada: Castelldefels - Port Ginesta – La Pleta – Campgras - Castelldefels

Caminada Castelldefels - Port Ginesta – La Pleta – Campgras - Castelldefels

Diumenge 22/01/2012 - Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:00 del matí. (final en aquest mateix indret)

Recorregut - Distància: 19.80 Km
Desnivell acumulat de pujada: 650 m.

(Qui vulgui pot afegir-se a la caminada a la estació de la platja de Castelldefels, hi ha un tren que ve de Barcelona i que para a les 8.40 i en hi ha un que ve de Vilanova/ Sitges i que para a les 8.35. Nosaltres tenim calculat passar per l’estació a les 8h. 40’ més o menys)
(Qui vulgui pot afegir-se a la caminada al port Ginesta. Hi ha parada d’autobús. Tenim calculat passar per el port aproximadament a les 9h.20’)

Des de l’Ajuntament anirem per la carretera per can Aymerich fins al baixador de Castelldefels i port Ginesta, pujarem fins la Pleta per la pista que va per darrera la pedrera. Si anem bé de temps pararem al punt d’informació de la Pleta per conèixer més al Garraf. Seguirem fins a Campgras per baixar per l’abocador, peu de Sta. Maria, fatjó, Can Ganxo i Castelldefels de nou

Atenció: Continuem augmentant el nivell i duresa de les caminades, aquesta es de dificualtat alta, per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. La pujada (i baixada) a Campgràs requereix una preparació i forma física adient a les caminades de muntanya. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

(diumenge 29/01/2012 no convocarem cap sortida perquè participarem a la 1ª caminada de Altafulla – castells del Gaià:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada