... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 2 de gener del 2012

Diumenge 08/01/2012 Caminada urbana per Barcelona: Estació de Sants – Montjuic – Castell – Miramar - Colon - Sta. Maria del Mar – Ciutadella - ....

Caminada urbana per Barcelona: Estació de Sants – Montjuic – Castell – Miramar - Colon - Sta. Maria del Mar – Ciutadella - ....

Diumenge 08/01/2012: Sortida (a Barcelona) des de la porta de la Estació de Sants (plaça del països catalans): 8:10 del matí aproximadament
(final a la Ciutadella o a qualsevol altre punt de Barcelona)
Nosaltres agafarem el tren que passa per Castelldefels a les 7:39 .
(aquest tren passa per Calafell:7:03 / Vilanova:7:17 / Sitges 7:24 / Gavà: 7:44)

Distància:   14.00 Km (aprox.)
Desnivell acumulat de pujada: 200 m. (aprox.)

Des de la estació de Sants anirem fins a Montjuic – castell – Miramar – port - fins al parc de la Ciutadella passant per Sta. Maria del Mar. En aquesta caminada podem anar canviant el recorregut en funció dels suggeriments que aneu fent, encara que el recorregut ha de passar pels punts mencionats anteriorment. El final pot ser a la Ciutadella o al Passeig de Gràcia en funció de les ganes de caminar i de la hora que arribem al parc.

Atenció: Aquesta caminades és d’un nivell mitjà i podeu abandonar en qualsevol punt, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i si ho feu, procureu no alentir massa al grup.
Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat. ( http://fontanacaminant.blogspot.com/p/normes.html ).
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

NOTA:  Us proposo fer un joc, porteu la màquina de fer fotos, feu-ne, seleccioneu-les i envieu-me tres fotos que creieu originals amb el tema que us diré el dia de la caminada. Aquestes tres fotos que envieu les farem valorar per tots vosaltres i triarem la més votada (no hi ha més premi que la nostre admiració i ganes de divertir-se)... això sí, no heu de perdre massa temps fent fotos, l’objectiu és caminar !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada