... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 9 de gener del 2012

Diumenge 15/01/2012 Caminada: Turó d’en Fatjó, Poal i platja.

Caminada: Castelldefels - Turó d’en Fatjó, Poal, platja - Castelldefels.
Diumenge 15/01/2012: Sortida de la plaça del Ajuntament de Castelldefels: 8:30 del matí. (final al mateix punt)

Distància:   14.00 Km.
Desnivell acumulat de pujada: 400 m.

Caminada mitjanament assequible tant pel recorregut com pel desnivell, però no us confieu que són 14 quilòmetres i quasi 400 m. de pujada. Aquesta és una caminada per el nostre entorn moltes vegades desconegut i ignorat. Farem un tram de la caminada per muntanya, un per les urbanitzacions de Castelldefels, un per la platja i finalment passarem per la llacuna de l’olla Rei Joan II.

Des de la plaça del Ajuntament de Castelldefels començarem la caminada passant per cal Ganxo pujarem pel dur pendent que ens porta fins al Fatjó, després baixarem cap a Montmar per un camí que s’ha d’imaginar perquè en el seu primer tram desapareix per desprès retrobar-se. Des de Montmar anirem fins al Poal, baixador, platja fins la Pineda. Tornarem per la avinguda de Catalunya fins la llacuna de l’Olla del rei Joan II per fer-li tota la volta i arribar de nou al poble per el pont de la universitat.
 
Atenció: Aquesta caminades és d’un nivell mitjà, però valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar i si ho feu, procureu no alentir massa al grup.
Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.

Recordeu dur aigua suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada