... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 18 de novembre del 2013

Diumenge 24/11/2013: caminada popular de Mura

El proper diumenge (24/11) no convocarem cap sortida perquè, com cada any i des de en fa més de set, Mª del Mar i jo participarem a la caminada popular de Mura (20 Km / 600m. acumulats) a la que també molts de vosaltres heu participat en altres ocasions. La marxa es fa pels voltants Mura que tenen un encant especial i en cada edició canvien el recorregut, per això repetim any darrera any... tot i el fred que fa en aquestes contrades !!.
Si voleu participar és necessari inscriure's, trobareu tota la informació de la caminada a : http://www.cemura.cat/.
Tingueu present que s’ha d’anar amb cotxe fins a Mura i heu d’assegurar-vos abans d’inscriure’s que tingueu garantida plaça de cotxe o bé que aneu en el vostre propi vehicle. Anar i tornar des de Castelldefels 150 Km, import segons Via Michelin: 19.00 euros (eludirem els peatges)

La caminada pertany a les organitzades pel CE Mura, per tant, heu de llegir quines responsabilitats assumeixen com a organitzadors i quines obligacions teniu vosaltres com a participants

en tot cas, sense tenir res a veure, us recordo que:
Atenció: Aquesta caminada té una dificultat mitja/alta més pel ritme que haurem de dur que per la seva dificultat en si (són 20 Km i 600m. acumulats), per tant, valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar. Recordeu que els que participeu en el esdeveniment ho feu sota el vostre risc i responsabilitat.
El qui us comunica aquest esdeveniment no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat pertany a eles organitzades pel C.E. Mura i és ell qui ha de respondre
Tot i que hi ha avituallaments, recordeu dur AIGUA, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  


Diumenge 01/12/2013 tornarem a convocar una sortida pel Garraf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada