... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dimecres, 5 de novembre del 2014

Conferència – col•loqui del 25é aniversari... gaudida !!

Avui s’ha fet el tercer acte  de la celebració del 25é aniversari del Centre Excursionista Roca Negra que ha consistit en la conferència col·loqui:

Vivències: tirant mà de la memòria (Jordi Pons)
Nascut per córrer per la muntanya (Miguel Caballero)

MOLTES GRÀCIES a tots dos per el vostre regal i a en Dani per fer-ho possible

Ha estat fantàstic !!, escoltar les vivències d’en Jordi Pons ha sigut un plaer, que ha estat reforçat amb la frescura i simpatia d’en Miguel Caballero, tot junt ha estat portat magistralment de la ma d’en Dani. Ha sigut una vesprada magnifica, hem après molt, ens ho hem passat molt bé i ha sigut una darrera celebració del 25é aniversari d’élit, de l’élit que tots els socis us mereixeu, com també els simpatitzants que heu compartit amb nosaltres aquesta dues hores de gaudi.

Agraïm el suport i presència dels regidors de l’Ajuntament que han pogut compartir amb nosaltres aquest espectacle, també als que han vingut a disculpar que no podien quedar-se per coincidència amb altres esdeveniments, com la disculpa del alcalde de Castelldefels que finalment no ha pogut venir tot i haver confirmat la seva presència. També agraïm la presència dels presidents de la FEEC i FEDME que ens motiven a seguir complint anys i a fer més esdeveniments tant formatius i amens com el d’avui.

Moltes gràcies a tots per la vostra presència i suport, esperem que us hagi agradat i que demandeu més iniciatives en les que podeu participar com espectadors o com a part activa, per comunicar experiències d’un objectiu comú que simplement és el de gaudir de la millor manera els nostres espais naturals i lliures que disposem al nostre planeta, al nostre abast.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada