... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 3 de novembre del 2014

Diumenge 09/11/2014 Caminada CERN: Viladecans – S. Climent (riera) – GR92 Can Amat - Castelldefels.

Caminada CERN: Viladecans – S. Climent (riera) – GR92 Can Amat - Castelldefels.
Aquestes caminades NO tenen assegurança (heu d’estar federats), tampoc tenen guia titulat, ni estructura, ni cap tipus de suport. Són sortides d’amics obertes (mentre no vingui massa gent!) a persones avesades a anar per la muntanya amb l’esperit de companyonia del excursionisme/senderisme.

Sortida de l’estació de tren de Viladecans
HORA d’inici: 8:07 del matí. aproximadament. (L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren a Viladecans).
Caminada NO circular (final a Castelldefels).
Distància: 18,50 Km
Desnivell acumulat +: 490 m. (+ 490 negatiu = 980 total )
Alçada màx.: 180 m.
Duració aproximada recorregut:  5:00 h. (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i urbana.
Grau de dificultat: mitjà (compte a l’estiu amb la calor).
Riscos de la activitat: Els riscos propis d’una caminada llarga de muntanya. Els senders del Garraf son pedregosos i amb forts pendents. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida: Els que anem des de Castelldefels agafarem el tren de les 8:00 i arriba a Viladecans a les 8:06 (per als que vingueu de BCN heu d’agafar el tren passa per Sants: 7:45 i que arriba a Viladecans a les 8:00). Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada a Viladecans, si perdeu el tren no us podrem esperar.
Aquesta caminada no és circular, al arribar a Castelldefels es pot agafar el tren de tornada fins a Viladecans, Barcelona o al vostra punt de sortida.

Descripció: Des de Viladecans anirem fins a S. Climent pel camí de la riera, desprès seguirem el GR92 fins poc abans de Can Amat a on farem la variant per anar fins a la pista que va fins al carretera de Bruguers. La creuarem i baixarem cap a la Sentiu per la pista fins a Castelldefels.


ATENCIÓ:
El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial que la activitat genera i assumeix els riscos inherents, típics i habituals.
Abans de participar heu de llegir i acceptar les normes i recomanacions a:
Aquesta caminada és de dificultat mitjana/alta.
valoreu bé les vostres forces abans de prendre la decisió de participar.
El convocant no té cap mena de responsabilitat sobre les persones ni les coses davant de qualsevol incident, accident, pèrdua o d’altres danys o perjudicis que es puguin ocasionar abans, durant, o com a conseqüència de l’excursió. L’activitat no està federada ni té cap assegurança.
Recordeu dur AIGUA suficient, una mica de menjar, gorra i protecció solar.  

(última actualització/revisió del text: octubre/2014)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada