... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 21 de maig del 2023

4a Edició Caminada CERN: Castelldefels – Olesa B - Vilafranca… feta!

Avui hem fet la quarta edició de la caminada CERN Castelldefels – Olesa B - Vilafranca. Ha estat molt i molt bé, tot ha funcionat com un rellotge, el temps molt adient i la gent fantàstica.

Vuit caminants hem sortit a les 4:00 de la matinada per fer el trajecte sencer Castelldefels – Vilafranca: ENHORABONA a tots!, i felicito el bon ritme que s’ha dut en aquesta primera etapa sense aturades. Tot i les hores de nit i la duresa de la pujada fins a Begues, el temps invertit ha estat perfectament adequat i hem arribat a Olesa de Bonesvalls a l’hora programada, fet que ens ha permès fer una aturada gratificant i regeneradora abans no han arribat els altres participants, en aquest cas, els que feien l’etapa reduïda.

Sis persones s’han afegit a Olesa fins a completar les 14 persones que hem fet el recorregut comú fins a Vilafranca. Hem fet l’aturada per esmorzar a Les Gunyoles i un altre petit descans a L’Alborçar.

El ritme ha estat molt bo, tothom ha reaccionat molt bé i hem arribat a Vilafranca prou aviat per fer la foto, gestionar els bitllets i tornar a Castelldefels, dins del temps d’una “considerable caminada matinal”, on ens hem pres la cerveseta final i recuperadora. ENHORABONA A TOTHOM!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada