... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

diumenge, 19 de gener del 2020

Caminada Calafell - Torredembarra ... feta !


Avui 12 participants hem fet la caminada de Calafell a Torredembarra (GR92), .. si ja ho sabem!, no era aquesta la caminada proposada, però el mal temps a la zona de Tarragona ens ha fet canviar lleugerament la brúixola i fer el tram anterior on les probabilitats de pluja eren menors.

Només hem tingut una baixa prèvia, però la resta dels participants han sigut puntuals com un rellotge i desafiant el mal temps. Després de consensuar el canvi de recorregut, hem anat fins a Torredembarra on hem agafat el tren fins Calafell, tot perfectament sincronitzat i a temps. Al arribar a Calafell hem fet un cafè per donar temps a que la pluja marxés, .. s’ha fet gandula i li ha costat, però això no ens ha impedit de començar la caminada amb tot l’optimisme del món de que parés de ploure, li ha costat, però ho ha fet i la resta del camí ha estat meravellós, en un dia diferent, dur, fred, però amb tota la calor de la gent que ha vingut.... genial!

Hem fet un bon ritme i hem tornat a temps de fer una cerveseta a Castelldefels, meravellosa i més quan es invitada per una participant que ha volgut celebrar el seu aniversari, ... per molts anys! I moltes gràcies!.

Un gran matí i moltes gràcies a tots per la bona disposició i ritme, però hem de progressar, hem de pujar el nivell!!, vull que dilluns tingueu cruiximents! 😊

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada