... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 27 de gener del 2020

Diumenge 02/02/2020 Caminada CERN: Tarragona - Torredembarra.



Caminada CERN: Tarragona - Torredembarra.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 02/02/2020
i en el missatge feu constar:
caminada Tarragona del 02/02/2020 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 31/01/2020, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat..
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 02/02/2020
Sortida de la Estació de Tren de Tarragona.
HORA: 8:45 del matí (aprox). L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren.
Caminada lineal (final a Torredembarra estació RENFE).
Distància: 19,0 Km.
Desnivell acumulat +:  150 m. (+ 150 negatiu = 300 total )
Alçada màx.: 65 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha un risc no controlat degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...).Haurem de fer molt de trajecte per la sorra de la platja i algun petit tram per damunt de les pedres de la platja, també un corriol relativament curt un pèl aeri amb cert vertigen. Hi ha un risc afegit degut al temporal de la setmana passada i que algun tram de caminada no el puguem fer per estar tallat el camí, per tant, potser hauríem de tornar al punt de sortida. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida (desplaçament recomanat i tingueu ben present que no forma part de l’activitat): En aquesta ocasió hi ha diferents maneres d’arribar al punt de sortida. Nosaltres anirem en cotxe fins a Torredembarra i allí agafarem el tren fins a Tarragona (arribada 8:42 ó 8:44). La tornada, des de Torredembarra la farem en cotxe. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren a Tarragona, Si el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no ens podem fer responsables de la anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

Descripció: Des de l’estació de tren de Tarragona sortirem cap a dos punts singulars de la ciutat, per després anar al litoral per fer el camí direcció Torredembarra. Passarem per
La platja Llarga, platja de la Mora, Tamarit, platja d’Altafulla i Torredembarra. Atenció: passarem per alguna platja nudista, tot i que l’època del any preveu no trobar a ningú.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: gener/2020).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada