... caminant pel Garraf

... caminant pel Garraf
...gaudiu amb nosaltres del Garraf... de la muntanya!

dilluns, 13 de gener del 2020

Diumenge 19/01/2020 Caminada CERN: Tarragona - Torredembarra.


Caminada CERN: Tarragona - Torredembarra.

IMPORTANT:
1.- Es obligat que estigueu federats. Aquesta activitat no té assegurança.
2.- Heu de ser socis del C. Exta. Roca Negra
3.- Caminades limitades a 24 persones i és obligat que feu la INSCRIPCIÓ (gratuïta) enviant un email a la adreça cern.inscripcio@gmail.com,

en l’assumpte feu constar: caminada 19/01/2020
i en el missatge feu constar:
caminada Tarragona del 19/01/2020 i el vostre nom i cognoms sencers.

Heu d’enviar la inscripció abans de les 20:00 del DIVENDRES 17/01/2020, la llista es tancarà en aquest moment o al arribar a 24 participants, NO podran participar aquells que s’hagin inscrit més tard de la darrera persona acceptada (la nº 24). El fet d’inscriure’s implica haver llegit la documentació i acceptar els riscos de la caminada. A la primera caminada que vingueu d’aquest any heu de dur el full “Acceptació Responsabilitats, Riscos i LOPD” complimentat i signat..
4.-Heu d’haver llegit i acceptat les normes-recomanacions a la pestanya corresponen.
5.- Aquestes caminades són per a persones avesades a anar per la muntanya.
6.- Durant la caminada només el guia és la persona que pot comandar el grup, ell gestiona el camí, el ritme i les aturades. Durant l’activitat ningú pot anar per davant d’ell.
7.- El desplaçament fins al punt de sortida no forma part de l’activitat.

Diumenge 19/01/2020
Sortida de la Estació de Tren de Tarragona.
HORA: 8:45 del matí (aprox). L’hora de sortida serà l’hora d’arribada del tren.
Caminada lineal (final a Torredembarra estació RENFE).
Distància: 19,0 Km.
Desnivell acumulat +:  150 m. (+ 150 negatiu = 300 total )
Alçada màx.: 65 m.
Duració aproximada recorregut:  5:30 (sense aturades)
Característiques del medi natural: Caminada rural i de baixa muntanya
Grau de dificultat: mitjà  (compte!, si fa calor: alt)
valoreu bé les vostres capacitats abans de prendre la decisió de participar.
Riscos de la activitat: Els riscos propis i inherents d’una caminada en el medi natural/muntanya. La pràctica de l’activitat sense les condicions de forma física o l’equipament adequat pot provocar lesions personals o a tercers. Sempre hi ha un risc no controlat degut a imprevistos que ens podem trobar (camins tallats, caceres,...).Haurem de fer molt de trajecte per la sorra de la platja i algun petit tram per damunt de les pedres de la platja, també un corriol relativament curt un pèl aeri amb cert vertigen. En els trams i cruïlles amb trànsit rodat s'ha de respectar el codi de circulació. Informeu-vos de les condicions meteorològiques abans de decidir la participació.

Desplaçament al punt de sortida (desplaçament recomanat i tingueu ben present que no forma part de l’activitat): En aquesta ocasió hi ha diferents maneres d’arribar al punt de sortida. Nosaltres anirem en cotxe fina a Torredembarra i allí agafarem el tren fins a Tarragona (arribada 8:42). La tornada, des de Torredembarra la farem en cotxe. Tingueu present que la hora de sortida la marca l’hora d’arribada del tren a Tarragona, Si el guia no pogués arribar al punt de sortida per dificultats en el trajecte, bé sigui per mitjans propis o públics, intentaríem avisar als participants, però en cap cas no ens podem fer responsables de la anul·lació de l’activitat ni dels perjudicis que us reporti.

Descripció: Des de l’estació de tren de Tarragona sortirem cap a dos punts singulars de la ciutat, per després anar al litoral per fer el camí direcció Torredembarra. Passarem per
La platja Llarga, platja de la Mora, Tamarit, platja d’Altafulla i Torredembarra. Atenció: passarem per alguna platja nudista, tot i que l’època del any preveu no trobar a ningú.

ATENCIÓ: El fet de participar voluntàriament en aquesta caminada, vol que dir que el participant assumeix i accepta els possibles danys que pugui patir. Això implica conèixer prèviament el risc potencial, objectiu i subjectiu que la activitat genera i l’assumeix.
Recordeu dur AIGUA suficient, menjar, gorra i protecció solar.  
(última actualització/revisió del text: gener/2020).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada